HIT.UA
сервис интернет статистики

16:15:21

 
Open educational e-environment of modern University Open educational e-environment of modern...
http://openedu.kubg.edu.ua/
 
сегоднявчерапозавчера

Броузер С куками Хосты Посетители Посетители Хиты
Chrome 89.x %100.00 37 37 %68.52 77
Google-bot %100.00 4 4 %7.41 6
Safari %100.00 3 3 %5.56 6
Chrome 90.x %100.00 1 3 %5.56 5
Firefox 87.x %100.00 3 3 %5.56 3
Chrome 57.x %100.00 2 2 %3.70 2
Chrome 87.x %100.00 1 1 %1.85 2
Firefox 85.x %100.00 1 1 %1.85 1