HIT.UA
сервис интернет статистики

21:15:30

 
Шкільне життя- все для вчителя, батьків, учня Шкільне життя- все для вчителя, батьків,...
https://www.schoollife.org.ua
 
сегоднявчерапозавчера

Время   Отношение Хосты Посетители Хиты
-24:00 GMT -24:00 3.0 1 2 6
-21:00 GMT -21:00 1.0 1 1 1
-12:00 Меридиан смены дат (запад) 2.7 10 11 30
-11:00 Американское Самоа, Самоа, Мидуэй о-в, Ниуэ о-в 1.5 19 19 28
-10:00 США (Гавайские о-ва, Алеутские о-ва), Таити, Туамоту о-в, Францу... 1.8 8 9 16
-9:45 GMT -9:45 1.0 0 1 1
-9:00 США (Аляска) 2.7 11 13 35
-8:00 США тихоокеанское время (Лос-Анжелес, Сан-Франциско, Сиетл), Кан... 4.4 4 5 22
-7:00 США (Аризона, горное время), Канада (Калгари), Мексика (Чиуауа) 6.0 65 71 428
-6:00 США центральное время (Даллас, Чикаго, Хьюстон), Канада (Виннипе... 1.6 12 12 19
-5:00 США восточное время (Индиана восток, Вашингтон, Детройт, Нью-Йор... 3.1 11 11 34
-4:00 Канада атлантическое время, Антильские о-ва, Антигуа, Аргентина ... 2.4 20 21 50
-3:00 Аргентина (Буэнос-Айрес), Бразилия (Рио-де-Жанейро, Сан-Паулу), ... 1.0 5 5 5
-2:00 Среднеатлантическое время, Антарктика 1.1 6 7 8
-1:00 Азорские о-ва, Бразилия (Атлантические о-ва), Гренландия (восток... 1.0 1 1 1
0:00 время по Гринвичу: Великобритания, Буркина-Фасо, Гамбия, Гана, Г... 2.2 87 99 216
+1:00 Австрия, Албания, Алжир, Ангола, Андорра, Балеарские о-ва, Бельг... 2.3 39 55 125
+1:45 GMT +1:45 1.5 0 2 3
+2:00 Беларусь, Болгария, Ботсвана, Бурунди, Греция, Египет, Заир (Кив... 2.4 697 841 2,011
+2:15 GMT +2:15 4.0 1 1 4
+2:45 GMT +2:45 5.0 2 1 5
+3:00 Бахрейн, Джибути, Ирак, Йемен, Катар, Кения, Кувейт, Мадагаскар,... 2.6 23,428 28,576 75,708
+3:15 GMT +3:15 2.0 1 1 2
+3:30 Иран 2.6 4 5 13
+4:00 Азербайджан, Армения, Грузия, Маврикий, Объединенные Арабские Эм... 2.7 447 574 1,568
+4:30 Афганистан 1.0 1 1 1
+5:00 Кыргызстан, Мальдивские о-ва, Пакистан, Россия (Екатеринбург, Ку... 4.7 9 9 42
+5:30 Индия, Шри-Ланка 2.0 1 1 2
+5:45 Непал 1.0 2 2 2
+6:00 Бангладеш, Бутан, Казахстан (Астана, Алма-Ата), Россия (Омск), Т... 2.0 11 12 24
+6:30 Мьянма 1.0 1 1 1
+7:00 Вьетнам, Индонезия (Джакарта), Камбоджа, Лаос, Россия (Абакан, Б... 3.0 16 20 60
+8:00 Австралия (запад), Бруней, Гонконг, Индонезия (центр), Китай, Ма... 1.9 65 75 144
+9:00 Индонезия (восток), КНДР, Корея респ:, Палау, Россия (Благовещен... 1.0 3 3 3
+9:30 Австралия (Аделаида, Дарвин) 1.0 2 2 2
+10:00 Австралия (Брисбен, Канберра, Мельбурн, Сидней), Гуам, Мариански... 2.5 6 6 15
+11:00 Вануату, Каролинские о-ва, Новая Каледония, Новые Гебриды, Росси... 4.0 3 3 12
+12:00 Кирибати, Маршалловы о-ва, Науру, Новая Зеландия, Россия (Анадыр... 3.0 20 27 80
+13:00 Тонга 2.0 3 3 6
+14:00 GMT +14:00 5.0 1 1 5
+24:00 GMT +24:00 3.0 0 1 3